You cannot copy content of this page
VERKOOP VAN NIEUWE APPARTEMENTEN EN NIEUWE VILLA'S AAN DE COSTA DEL SOL
Nieuwbouw

aan Costa del Sol, Spanje

Stylish Modern

Prijzen vanaf 225.000€

Kopen in veiligheid

Afleveren bankgarantie

MARBELLA

✅ Marbella is gezellig, ontspannend, inspirerend. Iedereen weet dat Marbella gelegen is in het uiterste zuiden van Spanje, namelijk in Andaloesia (ofwel, Andalucía op zijn Spaans geschreven), en dat het dus hier lekker warm is het hele jaar door. Zelfs in de maanden januari en februari heb je nog steeds een aangename 17 graden, met een heerlijk zonnetje er bovenop!

✅ Marbella heeft wel degelijk een heel speciaal micro-klimaat.  Marbella is immers geprangd tussen de bergen en de Middellandse Zee. De berg die Marbella beschermt noemt “La Concha“, of “de schelp” in het nederlands. De berg “La Concha” houdt immers zowat alle regenwolken  tegen die vanuit het noorden zuidwaards drijven. Marbella kent dan ook weinig neerslag gedurende het hele jaar door.

Deze bescherming die La Concha biedt maakt dat het ook nooit koud wordt in Marbella. Zelfs s’nachts niet gedurende de “winter”maanden.

✅ Dit heel speciale micro klimaat maakt dat Marbella de uitgelezen plaats is voor vele Vlamingen en Nederlanders om hier te wonen. Zowel in de zomer als in de winter geniet Marbella van een aangenaam klimaat. Nooit koud in de winter, en niet de grote hitte van het binnenland van SpAnje tijdens de lange zomermaanden.

Gedurende de winter is de temperatuur beduidend hoger in Marbella dan in Malaga bvb, en in volle zomer is het juist een heel stuk minder warm in Marbella dan in Malaga.

Je kan stellen dat de dagtemperaturen in januari en februari rond de 17 graden schommelen, en s´nachts rond de 9 graden. Tijdens de zomermaanden zitten we hier in Marbella rond de 34 graden en s´nachts zakken de temperaturen niet onder de 23 graden.

✅ De warmste maand van het jaar is ongetwijfeld augustus.
En de beste maand van het jaar is ongetwijfeld de maand september, met zalige temperaturen rond de 27 graden en een stralende zon!

Ook de lente is uiteraard een heel aangename periode om in Marbella te vertoeven, met als beste maand de maand mei, alhoewel het weer dan nog niet zo standvastig is als in september.

✅ De grootste kans op neerslag in het jaar valt meestal in de periode februari-maart-april.

Ik kan U nog veel meer vertellen, maar ik zou zeggen, kom gerust af en ik vertel U nog zoveel meer over Marbella en het leven in de mooiste regio van Spanje, Andalucía!

Viva Marbella!
Viva Andalucía!
Viva España!

Elie Rummens